Wat maakt Cork Padel® zo anders dan andere rackets?

De kurklaag! 1 keer spelen en je bent verkocht. Je moet het ervaren!

Handgemaakt

Door gepassioneerde padelspelers die weten wat jij wilt. Met het vakmanschap om met kurk voor jou het verschil te maken! Racket voor racket ontstaat het beste en mooiste padelracket ter wereld in hun deskundige handen.

Uniek

Kurk komt uit de natuur. Niet van de lopende band. Daarom is elk racket een creatie op zich. En zijn geen twee Cork Padel rackets hetzelfde. Ieder exemplaar wordt door 1 persoon met passie gemaakt. Pas als het klaar is, weten we het gewicht. 

Duurzaam

Cork Padel rackets zijn erg moeilijk te breken; ze zijn gemaakt om lang mee te gaan. Flexibel door de eigenschappen van een uniek natuurmateriaal… kurk!
Met een krachtige structuur door interne versterkingen met Kevlar. Als je het glas aait in plaats van raakt, doe je vele jaren met je racket. Zolang je wilt, feitelijk.

Ideaal gewicht

Het voelt geweldig. Lekker zelfs. Je kunt kiezen voor een relatief licht of een zwaarder exemplaar. Geef bij je bestelling je voorkeursgewicht door. Door het triilings-dempende kurk, worden je ledematen gespaard waardoor je gerust met een iets zwaarder racket kunt spelen om moeiteloos kracht aan de bal mee te geven.

Comfortabel

De unieke gepatenteerde vibratietechnologie zorgt voor comfort en controle. Het voorkomt blessures en onnodige spanning in je hand, arm en schouder. Het spelcomfort van Cork Padel rackets leidt tot een ontspannen, zelfverzekerde speelstijl. Ballen gaan minder vaak uit, afzwaaiers verdwijnen, lobs vallen mooi in de hoek en je geeft power zonder te forceren.

Persoonlijk

Maak je bijzondere racket nóg specialer. Maak het verschil door je padelracket te ‘customizen’. Opvallend of ingetogen. Laat je naam, logo, handtekening of een afbeelding in je racket graveren. En/of kies een protector in de kleur van je voorkeur. Van roze tot bordeaux. Knalrood. Blauw. Mint- donkergroen. Stel je Cork Padel racket zo samen dat je er blij van wordt zodra je ‘m uit je tas haalt. 

Ontmoet de oprichters, de makers en de topspelers!

Klik op de foto en bekijk de Cork Padel Video.

Nicolau Silva, de oprichter van Cork Padel, begon met een passie voor het herstellen van kapotte padelrackets. Hij was zo verrast over de lage kwaliteit van de materialen in fabrieksrackets dat hij besloot om het ‘perfecte padelracket’ te gaan maken. Een obsessie die 10 jaar aan ontwikkeling vergde voordat hij eindelijk de perfecte combinatie van structuur, vormgeving en gebruik van hoogwaardige materialen vond.

Pedro Plantier, de eerste nationale padelkampioen van Portugal, vergezelde Nicolau in zijn avontuur om een ​​uniek en magisch merk met handgemaakte padelrackets en stijlvolle tassen te bouwen die in alle opzichten anders zijn. Samen begonnen ze aan een veelbelovende reis die leidde tot een overweldigend internationaal succes met een grote schare fans over de hele wereld.

Cork Padel bekend om de unieke uitstraling. Voor het heerlijke spelgevoel. Voor controle, precisie, touch en comfort. En voor moeiteloze kracht o..a door de half- doorboorde gaten in de sweetspot. We zeggen het maar gewoon zoals het is…
Cork Padel® rackets zijn de mooiste en best spelende padelrackets ter wereld.

Speel relaxed, natuurlijk en moeiteloos.
Net als je Cork Padel® racket.